Book et foredrag med Dan Frost.

Igennem de sidste 15 år har jeg på Dan Frost Cyclings ture ofte fortalt om livet som sportsdirektør med diverse historier fra både store og små løb i Europa – og det kan du nu også få mulighed for at opleve!

Hvis du vil ha’ mig til at komme og fortælle om mine spændende og udfordrende år som sportsdirektør hos nogle af verdens største Pro Tour cykelhold, som Team CSC, Team Saxo-Tinkoff og Team Sky, så skriv til mail@dan-frost.dk og få et tilbud.

Jeg har været så heldig at arbejde sammen med de største navne i den professionelle cykelsport fra 2005-2015. Store profiler og meget forskellige personligheder som f.eks. Fabian Cancellarra, Andy Schleck, Carlos Sastre, Stuart O'Grady, Alberto Contador, Bradley Wiggins, Chris Froome, Geraint Thomas og ikke mindst holdejer Bjarne Riis er alle personer, som jeg har arbejdet sammen med som sportsdirektør. Alle har de enten vundet Tour de France eller Verdensmesterskaber og Olympiske meterskaber! Fantastisk!

Derudover har jeg i årene fra 2015 til 2020 været ansat som VIP chauffør i Tour de France - og dermed set løbet indefra, med alle de historier der følger dette job.

Foredraget kan variere fra én til 2,5 times varighed og emnerne er mange: Grand Tours, styring af et Pro Tour hold, motivation, udvikling, udfordring, teamspirit, loyalitet, presse, styrt, udstyr, videnskab, teknik, taktik, osv – og selvfølgelig altid krydret med en masse gode anekdoter i forbindelse med emnerne.

Ud over min tid som sportsdirektør fortæller jeg også ofte om mine egne år som topcykelrytter i både ind-og udland tilbage i 1980’erne, hvor stjernerne hed Hinault, Lemond og Fignon.

Foredrag